Contact

Bedwantsen thuis.

Bescherm uw huis en gezin tegen bedwantsen

Bedwantsen worden niet alleen hier, maar overal ter wereld een steeds groter probleem. Ze verspreiden zich snel en zijn moeilijk te behandelen, met als resultaat een snelle groei in het aantal uitbraken van bedwants besmettingen. De oplossing voor dit probleem ligt in een betere bewustwording, informatie over waarop gelet moet worden en ervoor zorgen dat bedwantsen na ontdekking snel worden aangepakt.

De impact van bedwantsen

Bedwantsen leven van het bloed van mensen en andere zoogdieren. Bedwantsen kunnen ziekten overdragen, al komt dat in ons land zelden voor. De grootste overlast die ze veroorzaken bestaat uit het bijten van mensen. Een beet van een bedwants doet geen pijn. De overlast komt vooral van de jeuk, die ontstaat door de reactie van het lichaam op de beet. Het behandelen van de beten verzacht de irritatie, maar omdat het in het geval van bedwantsen vaak meerdere beten betreft, blijft het ongemak vaak erg onaangenaam. Meerdere beten en contact met bedwantsen kunnen ook leiden tot een jeukende huiduitslag of eczeem. Raadpleeg een apotheker voor advies en behandeling als dit voorkomt.

Behandeling van een bedwantsenplaag

Bedwantsen zijn een onaangename plaag en zijn bijzonder moeilijk uit te roeien. Een hoog hygiéne niveau, een grondige schoonmaak en het gebruik van insecticiden voor huishoudelijk gebruik kunnen helpen het aantal bedwantsen onder controle te houden, maar om een plaag uit te roeien is een professionele behandeling nodig. wij bieden een service op afroep om bedwantsen en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren. Als u zich zorgen maakt dat u mogelijk een bedwantsen probleem heet en u wil dat wij langs komen neem dan contact met ons op.  via  contact.

Voor Prijzen  zie verder op de pagina. of direct uw

Naar - de gevolgen bij de mens

Home          Over de bedwants          De cyclus          Bedwants bij je matras          De behandeling          De gevolgen bij de mens